Türk sinemasının son 20 yılında adından söz ettiren Cem Yılmaz, çok sevilen Gora filminin devamıyla geri dönüyor. 2023 yılında çıkan Do Not Disturb filmiyle sinemaya ara veren ünlü komedyen 4 yıl sonra yeniden izleyici karşısına çıkacak.
Sinema salonları için son yaptığı Karakomik Filmler’in ikincisinden sonra dijitale platformlara yoğunlaşan ünlü komedyen, Netflix için çektiği Do Not Disturb filminden sonra sinemaya adeta bir es vermişti. Sinema sevgisi ve bilgisi takdire şayan olan ünlü komedyen, bu zamana kadar yaptığı en iyi işlerden biri olan Gora’nın devam yapımıyla geri dönmeye hazırlanıyor.
Ancak Gora efsanesini bu sefer dizi olarak izleyeceğiz. Gora ve Arif v 216 filmlerinden sonra evren bu sefer dizi formatında devam edecek. Gora serisinin devam halkası GORA 4 GORA için ise bekleyiş sürüyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizi setinden yeni kareleri Cem Yılmaz, takipçileriyle paylaştı.
Cem Yılmaz diğer işlerinde olduğu gibi bu yapımda da hem senarist hem yönetmen koltuğunda oturuyor. Yapımın oyuncu kadrosunda ise Bige Önal, Bora Akkaş, Burak Şafak, Bülent Şakrak, Can Yılmaz, İdil Sivritepe, Necip Memili, Nevcan Su Özel, Okan Çabalar, Özge Özberk, Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor.
Komedyenin paylaştığı karelerde özellikle Bige Önal, Bora Akkaş, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler yer aldı. Yapımın konusu ise Arif’in hem oğlunun saygısını yeniden kazanmak hem de Demon’un algoritmalarla yönettiği tiranlığı yıkmak için yeni bir yolculuğa çıkmasını üzerine şekillenecek.
Cem Yılmaz yapımla ilgili olarak:
‘Ortamı bambaşka, öyküsü bambaşka. Yalnızca bazı karakterler var. Onun dışında başka bir atmosferde geçiyor. GORA 4 GORA da aynen böyle ama bu sefer karı-koca ve çocukları var biliyorsun. 2008’de Arif ve Ceku’nun bir çocuğu oldu Kamuran (Kemo). GORA 4 GORA’da Arif ve Ceku G.O.R.A’ya dönmüşler, Ceku gezegenin kraliçesi. Kemo da G.O.R.A. Askeri Akademisi’nden mezun oluyor, onun yemin merasimiyle başlıyoruz. G.O.R.A. gezegeninde başlamıştı ve G.O.R.A. gezegeninde bitireceğim, 25 sene sonra.’


























